Jobb 11 dagar i streck

Kom hem från jobbet för en halvtimme sen. Känner mig rätt seg efter veckan som varit. Så för att ladda upp inför att jobba fem dagar till blir det soffhäng nu. När jag kom hem möttes jag av en lägenhet med massor av tända ljus. Köpt massa naturgodis, cola och hyrt film hade Robert gjort. Han är bäst


Kommentarer

Postat av: Sandra Ajax

Åh, så kul att höra! Tack sötnos :) Allt fint med dig? Vad jobbar du med? :)

2010-11-04 @ 16:16:15
URL: http://sandraajax.se
Postat av: Sandra

Usch, inget roligt att jobba så mycket /: kram på dig

2011-02-26 @ 09:27:38
URL: http://aronssonsandra.blogg.se/
Postat av: Åsa

Hejsan Ida! Nu hoppas jag att jag kom till rätt Ida, haha! Fick leta lite på google efter dig. Länken du lämnade till din blogg på min blogg fungerade inte...MEN nu hoppas jag att det blev rätt adress. :)



Du frågade mig om vart jag hade köpt insynsskyddet i spets! Ja, det var inte så lätt att få tag på det. Färghuset i Härnösand fick efter många OM och MEN tag på en bit åt mig. De hade sålt det i spets förr, men slutat att köpa in det. Så först sa de bara blankt nej till mig. Men jag låg på och bad dem flera gånger. Tillslut gick en av killarna och ringde ett samtal (vart vet jag inte) och sa att han fixat några meter åt mig! Glad blev ju jag och hoppade på att den spets biten skulle räcka. Vilket det som tur gjorde. Så...ja du finisen, jag skulle rekommendera dig att ringa Färghuset där du bor, eller Härnösands färghus (där jag hittade min) och fråga efter spetsen. Bättre att fråga än att låta bli. Jag vet hur det är när man blir "förälskad" i någonting, hihi! :)



Tusen tack också för dina fina rara ord inne hos mig. Blev så glad för dem :). Din sida är jättefin den också. Och ditt hem. Gillar ditt sovrum!!! :)



Trevlig helg och lycka till nu!

Kram / Åsa.

2011-10-28 @ 11:03:09
URL: http://blobarochmjolk.blogspot.com/

Kommentera inlägget här

Ditt namn
Kom ihåg mig!

Din E-post - publiceras ej


Din bloggadress


Vad tycker du?

Trackback